Are military vehicles exempt from FET?

October 8, 2012
Rose-Michele Nardi
Weiner Brodsky Sidman Kider PC
Are military vehicles exempt from FET under Internal Revenue Code Section 4051? Are sales to the United States Armed Forces exempt?
THIS CONTENT REQUIRES NTEA MEMBERSHIP
Sign in for access
Not a member?
Make NTEA your Association today and unlock access to exclusive resources, tools and insights.
Join online

Recommended Articles

Tech Trends

FET on lift axles

Adding lift axles to commercial trucks can create unexpected Federal Excise Tax (FET) considerations. Learn how IRS rules involving parts and accessories, further manufacturing, and vehicle modifications may affect tax...
November 1, 2026